Blogipäivitykset aikajärjestyksessä

1# Katsoin peiliin (27.12.2018)

Tiedättekö mitä....

 

Olen tänään kuunnellut kolmen ystäväni parisuhdekriisejä. Olen tullut siihen tulokseen, että olen onnellinen juuri näin. Olen oman elämäni herra. Minun ei tarvitse riidellä ja kriiseillä mieheni kanssa, kun sellaista ei ole. Enkä usko että tuleekaan hetkeen. Olen vapaa ja saan nauttia elämästäni. En löydä kuin yhden negatiivisen asian: seksinpuute välillä, mutta sekin on hoidettavissa kyllä.

 

Tapailin ennen joulua aivan ihanaa miestä. Olin mielestäni löytänyt täydellisyyttä hipovan äijän. Hän vastasi vaatimuksiani pelottavan hyvin. Suunnittelimme yhteistä vapaaviikkoa ja olin asiasta aivan innoissani. Otin vapaata töistä ja olin ostanut joululahjojakin. Odotin innolla yhteistä aikaamme, pääsisimme tutustumaan toisiimme rauhassa.

 

Sitten... puhelu myöhään illalla muutti kaiken sekunneissa, hän ilmoitti että juttumme on ohi, hengitykseni pysähtyi ja kyynel vieri poskelle.

 

En voi pakottaa ketään tapailemaan itseäni, enkä pitämään minusta.

 

Koko joulu on mennyt miettien ja pohtien. Olen tehnyt yksin matkan itseeni ja tajunnut, että minun on oltava nyt yksin ja opeteltava rakastamaan itseäni.

 

Olen tästä blogista haaveillut niin pitkään ja koska vuosi 2019 on ihan kohta ovella, nyt on sopiva hetki tämä aloittaa ja purkaa tarinoina koko sinkkuaikani. En kerro miehien nimiä tai kenenkään ikää, enkä paikkakuntia. Tulen kertomaan kaikki minun näkökulmastani ja kuinka olen suhteet kokenut. Kerron myös muusta elämästäni, avoimesti.

 

Ja kun aika on kypsä, menemme näihin asioihin syvemmälle ja kirjoitan niistä kirjan.

2# Tästä kaikki alkoi (1.1.2019)

www.iltalehti.fi/rakkausjaseksiartikkelit

 

Minua haastateltiin Iltalehteen joulukuun alussa.

 

Tässä on itse kirjoittamani teksti jutun pohjalle:

 

Kun erosin aviomiehestäni, ensimmäinen suhteeni oli jo noin kuukausi erosta. Tämä ikäiseni mies on aivan mahtava tyyppi. Hän opetti minulle kaiken seksistä. Päästin ensimmäistä kertaa hänen kanssaan tiikerini irti makuuhuoneessa. Suhteemme tuli kuitenkin aivan liian äkkiä eron jälkeen ja kaikki loppui kyyneliin. Seksiä meillä ei ole ollut kertaakaan sen jälkeen, mutta sain elämääni aivan ihanan ystävän ja olemme edelleen tekemisissä viikoittain, hän on myös tavannut lapseni ja on olkapääni kun maailma välillä kaatuu. Olen hänestä sanonut miehille, joita olen tapaillu vähänkin pidempään.

 

Yhtään ns kännipanoa ei ole, ei myöskään yhtään yhdenillan juttua. Nuorin mies on ollut minua 18 vuotta nuorempi ja vanhin 9 vuotta vanhempi. Kun olen ulkona ystävieni kanssa, en ole ns metsällä. Olen vain silloin pitämässä hauskaa ja tanssimme pilkkuun asti. En raahaa koskaan ketään baarista kotiin, enkä lähde kenenkään mukaan. En tykkää seksistä humalassa.

 

Miehiä olen tavannut deittisovellusten kautta. Parhain näistä on Tinder, koska siinä ei pääse kirjoittamaan kuin vain "mätsätessä". Joissain sovelluksissa voi laittaa viestiä kenelle tahansa, ja tästä en tykkää. Inboxi on aina täynnä dickpickejä ja ehdotuksia. Pahimpia ovat ulkomaalaiset miehet. Kerran taistelin yhden ulkomaalaisen miehen kanssa viesteillä. Hän kehui minut ensin maasta taivaaseen ja suuttui, kun en lähtenyt kahville, syytti rasistiksi. Pidän suomalaisista miehistä, en ole koskaan ollut ulkomaalaisen kanssa.

 

Ystävieni kanssa meillä on rikkomaton sääntö: ei samoja panoja, toisten miehiin, tai exiin ei kosketa. Haluan kirjoitella aluksi tovin. Ehtona tapaamiselle, on puhelimessa puhuminen ensin. Myöskin kuvia haluan vaihtaa. Jos mies lähettää dickpickejä, en lähde edes kahville. Niillä pippelikuvilla ei saa mitään, ihan turhaa lähettelyä.

 

Olen ollut 4 kertaa "toinen nainen". Varattuja miehiä olisi tarjolla koko ajan. Näistä suhteista en ole ylpeä. Miehet valehtelevat todella paljon, saadakseen naisen sänkyyn. Vaimoa haukutaan, avioliitto on kuollut, seksi on tylsää, erosta on jo päätetty, vaimo on lihonut.... Olen päättänyt, etten koske yhteenkään varattuun enää, en vaikka olisi mikä tilanne. Niissä suhteissa saa vain pelkän lutkan maineen.

 

Ensitreffien määrä on aivan huikea. Sovin aina ensin vain kahvista. Jos tyyppi vaikuttaa kivalta, venytän kahvihetkeä ja kysyn onko miehellä(kin) nälkä. Ruuan jälkeen olen kysynyt kumman luona juodaan jälkiruokakahvit. Tämä kaava toistuu monilla sinkuilla. Annan arvoa myös miehille jotka kokkaavat. Usein on tullut vastaan treffeillä miehiä, jotka valehtelevat ikänsä, pituutensa ja ovat laittaneet todella vanhoja kuvia sovellukseensa. Suosittelen oikeasti olemaan rehellinen: tuoreet kuvat, oikeat mitat. Älä ole muuta kuin mitä oikeasti olet.

 

Koko tämän sinkkuaikani, olen ollut kuitenkin jollain tasolla etsimässä sitä parisuhdetta. Tapailusuhteitani on päättynyt pettämisiin, yksi pyöritti neljää naista yhtä aikaa. Moni mies "pelaa" koko ajan tinderiä ja eikä osaa lopettaa. Koko ajan etsitään parempaa ja parempaa. itse olen lopettanut suhteita, koska en ole saanut tunteilleni mitään vastakaikua tai olen tuntenut, että minusta halutaan vain hyötyä. En ole pyykkäri, kokki, äiti tai siivoja miehille. Meillä on myös sääntö, jos mies ei vastaa 72h sisällä, hän on pelannut itsensä ulos pelistä, eikä paluuta ole.

 

Nuoret miehet ovat avoimia ja kokeilunhaluisia seksissä. Vanhemmat usein estoisia ja kaavoihin kangistuneita. Anaaliseksi kiinnostaa nuorempia, kun vanhempien mielestä se on homojen hommaa. Liukkarilla leikkiminen on nuoremmista ihanaa, vanhemmat miehet kysyvät: onko pakko käyttää, etkö muka kostu. Dildo ja penisrengas kuuluvat myös usein seksiin. Eri asennot ja paikat ovat ihana lisämauste. Pitkä esileikki ja koskettaminen ovat tärkeitä. Nuoret miehet haluavat seksiä itseään vanhempien naisten kanssa. Perusteluita ovat: nuoret naiset eivät osaa. He makaavat vain paikallaan. Eivät halua itse, eivätkä anna suuseksiä. Vanhemmat naiset ovat sujut itsensä kanssa ja tietävät miten homma hoituu. Puumat ovat itsevarmoja sekä taitavia.

 

Viimeisin pitkä tapailu minulla oli 13 vuotta nuorempaan mieheen. Seksi oli aivan huikeaa. Vietimme paljon aikaa yhdessä. Urheilimme ja teimme ruokaa. Tapailumme oli sielujen sinfoniaa. Mutta koska hän haluaa perheen ja lapsia, ei ollut enää mitään järkeä viedä suhdetta pidemmälle. Olemme silti hyvissä väleissä ja vaihdamme kuulumisia. Tulemme aina olemaan ystäviä.

 

Minua miellyttää pitkät ja raamikkaat miehet. En tykkää lyhyistä, laihoista tai vatsakkaista. Hygienia on oltava kunnossa. Miehellä pitää olla työpaikka. Olen myös päättänyt, että en edes enää lähde kahville, jos miehellä ei ole lapsia. Itse en halua lisää lapsia. Kaikki miehet ovat olleet komeita, persoonallisia ja silmääni miellyttäviä, ns katseen kestäviä.

 

Tällä hetkellä minulla on tuore orastava suhde 2 vuotta vanhempaan mieheen. En ole tapailut muita samaan aikaan. Kun mätsäsimme, hän herätti heti huomioni. Kun poistin ko. deittisovelluksen, hän oli ainoa mätsi, jolle annoin numeroni ja kerroin poistavani profiilini. Olemme sopineet, että seksiä ei nyt ole muiden kanssa ja katsotaan mihin suhteemme johtaa. Hän saa sukat pyörimään jaloissani ja seksi on parasta, mitä olen koskaan kokenut. Hänen varmat otteensa, äänensä ja jämäkkyytensä saavat minut hulluksi. Hän on rauhallinen ja fiksu, itsevarma ja seksikäs. Meidän kemiamme on käsin kosketeltavissa. Todellakin toivon, että hän olisi minulle se oikea ❤️ Ennätys hänen kanssaan ollut 5h puhelimessa puhumista yhtenä päivänä. Ja kun vihdoin tapasimme, olin aivan myyty jo ensimmäisestä katseesta. Hänen kanssaan minulla ei ole kiire mihinkään, vaan minut on vihdoin vallannut tunne, että hiljaa hyvä tulee. Hänen elämänarvonsa, rehellisyytensä ja romanttisuutensa, sekä tempperamenttinsa kuten myös ote minusta tekevät hänestä vastustamattoman.

 

Ei ole olemassa rakkautta ensisilmäyksellä, on vain himo ja halu. Ensitreffeillä mennään usein sänkyyn. Koska seksi on tärkeä osa suhdetta, jos se ei toimi, suhdetta on turha yrittää jatkaa. Eve

3# Ystävieni kommentteja minusta ja Iltalehden jutusta (7.1.2019)

Ystäväni on melkoinen saalis; fiksu, kaunis, hyvävartaloinen, intohimoinen ja estoton. Hän on myös tunteellinen, eikä pelkää heittäytyä tunteidensa valtaan kivan miehen tavatessaan. Takaiskuista suhderintamalla kuullessani voin vain ihmetellä, että mitä kohtaa ne miehet ei tajua? Ehkä täytyy napata hänet sitten itse. ;)

 

Deittailijana ystäväni on kaikki peliin laittava. Hän antaa kaikkensa siihen hetkeen ja sille henkilölle jonka kanssa on yhteistä kemiaa.

 

Mielestäni aikuinen eronnut nainen on vapaa nauttimaan elämästään seksuaalisesti juuri niin paljon kuin mieli tekee ja näin ystäväni on toiminut. Hän on viettänyt viehättävää ja villiä elämää. Olen nähnyt hänen nauttivan, mutta myös pettyneen. Elämäntilanteemme ystäväni kanssa on jokseenkin sama ja se on helpottanut meitä keskustelemaan asioista niin vapautuneesti, että tiedämme jo mistä toinen nauttii ja mistä ei sekä mikä on miesmaku niin ulkonäöllisesti kuin iältäänkin.

 

Kaikkien seikkailuiden taustalla ystäväni on etsinyt parisuhdetta. Olemme yhdessä pohtinut mistä johtuu, että tapaillut eivät ole johtanut pidempään suhteeseen tai saatikka seurusteluun. Luultavasti vahva alfa nainen eroottisella olemukselta on liian iso purtavaa suomalaiselle miehelle.

 

Deittailija on ikäisekseen kaunis ja seksikäs, hyvä paketti.

 

Kertoisin vähän villimpiä juttuja vielä noin toivoksi eronneelle mut näin se on!

 

Hyvin kirjoitit ja jos mun pitäis kertoa miten sinä deittailet, niin kertoisin samat asiat, eli selkeästi ne välittyy susta myös.

 

Pantava tarakka!!!

 

Mun näkemyksiä siitä, millaisia piirteitä Evessä on: impulsiivinen, omantien kulkija, joka kaipaa läheisyyttä siinä missä meistä jokainen. Se kuinka yksinkertaista noita edellä mainittuja asioita on sovittaa yhteen toisten ihmisten kanssa onkin sitten jo astetta vaikeampi kuvio. Meissä on paljon samaa.

 

Oon seurannut Even elämää sivusta, ystävänä, en deittinä. Ymmärrän naisen tulokulman asioihin ja miehenä on todettava, että joillekin tollainen saattaa olla vähän liian kova pala purtavaksi. Parisuhde harvoin tarjoaa pelkkää ilotulitusta, joten saattaa olla ihan hyvä elää enemmän ilman sitä parisuhdetta.

4# Perfect Match (14.1.2019)

Jyrkin Blogiin tästä

 

Ystävyys on asia, jolla on tärkeä merkitys elämässä. Naisen ja miehen välinen ystävyys, sillä on suuri merkitys, kun se onnistuu aidosti. Minulla on ystävänä Jyrki, Escort. Pystyn hänen kanssaan puhumaan todella avoimesti asioista. Joskus ihan pelottaa, kuinka kaksi ihmistä pystyy avaamaan maailmaansa toiselle, ihan kuin olisi henkisesti alastomana toisen edessä. Meidän kahden suhde on sielujen sinfoniaa henkisesti, ei fyysisesti.

 

Olemme puhuneet nykyajan deittailusta. Osa hakee seksiseuraa, kun osa taas oikeaa parisuhdetta. Jotkut molempia. Itse deittailu on helppoa eri sovellusten, seuranhakusivustojen yms. avulla, mutta pysyvän parisuhteen löytäminen on vaikeaa. Sekä miehet että naiset sortuvat deittailussa "shoppailuhimoon"; tapaillaan ja viestitellään samaan aikaan niin monen eri ihmisen kanssa, että ei tahdo itsekään pysyä enää kärryillä. Tuollainen tyyli myös tasapäistää ihmiset, vaikka jokainen on oma ainutlaatuinen itsensä.

 

Jos haluaa vain deittailla, se on ok, mutta jos itse haluaa löytää oikean parisuhteen, täytyy tapailla ihan rauhassa yhtä ihmistä kerrallaan ja kertoa se myös hänelle. Eri sovelluksia ja sivustoja kannattaa käyttää vain ensikontaktin luomiseen; live-tapaaminen mahdollisimman pian, ettei käytettäisi viikkoja tai kuukausia aikaa viestittelyihin vain huomataksemme, että ei ole mitään kemiaa oikeassa elämässä. Ihminen on kokonaisuus, eikä edes valokuvasta voi päätellä, millainen ihminen oikeasti on livenä.

 

 

Tunnemme monia hyvännäköisiä sinkkuja, jotka ovat olleet sinkkuja pitkään. Peruskuviohan on se, että jos henkilö kiinnostaa sinua, hän ei ole kiinnostunut sinusta ja päinvastoin. Tarjontaa on niin paljon ja deittailukumppanin vaihtaminen niin helppoa, että on ihme, jos joku parin itselleen löytää. Usein halutaan katsoa, että jos nurkan takana olisi vielä joku parempi tarjolla. Tuollaista emme miellä aikuisten ja kypsien ihmisten toiminnaksi. Meidät hurmataan olemalla deiteillä lämmin, romanttinen ja läsnä, avoin oma itsensä. Kaikenlainen sarjahommilta haiskahtava on ehdoton turn off.

 

Jyrki ei lähde arvailemaan seksikumppaniensa määrää. Hän yritti joskus laskea, mutta aina tuli vähän myöhemmin mieleen laskuista poisjääneitä. Voisi todeta, että riittävästi. Pakosta hän ei tarvitsisi enää yhtään uutta seksikumppania, vaan yksi, monipuolisesta seksistä pitävä nainen riittäisi. Toisaalta on aina mukava saada tutustua uuteen ihmiseen, kurkistaa hänen elämäänsä ja saada olla osa hänen seksielämäänsä. Hän harrastaa hyvin harvoin työn puolesta pelkkää seksiä. Kyse on usein pidemmästä tapaamisesta, jossa keskustellaan, ollaan lähekkäin ja tietenkin harrastetaan hyvää ja estotonta seksiä.

 

Nähdään treffeillä.        Teidän Eve ja Jyrki ❤

5# Miestyypit nykyaikana (21.1.2019)

Me jakaisimme miehet kolmeen kategoriaan:

1. Miehet jotka eivät ole koskaan saavuttaneet parisuhdetta.

He ovat usein itsekkäitä ja lapsettomia. Heidän kanssaan on melkein turhaa kenenkään äiti-ihmisen lähteä deittaamaan vakavasti. Näiden miesten elämä koostuu vahvasti usein omista menoista ja harrastuksista. He eivät välttämättä edes tiedä mitä on oikea rakkaus ja välittäminen. Mitä vanhempi ko. miestyyppi on, sitä vahvemmin hän on vain oman elämänsä herra, ja heillä voi olla vaikeaa ottaa muita huomioon. Tällaisen miehen tapaaminen ja deittailusta parisuhteeseen saaminen on saavutus ja työ. Mieti onko miehestä edes suhteeseen kanssasi, vai tuhlaatko vain aikaasi.

2. Parisuhteen saavuttaneet miehet.

He ovat onnellisesti tasapainoisessa parisuhteessa, rakastaen vaimoaan ja perhettään. Nämä mahtavat isi-ihmiset pitävät perheestään huolta ja perhe on heille kaikista tärkein.

3. Parisuhteen saavuttaneet miehet, jotka pettävät.

He ovat pettyneet liitossa, heidät on petetty tai he ovat itse pettäneet ja tämä on johtanut eroon. He eivät osaa pysähtyä suhteeseen enää. Jatkavat etsimistä koko ajan. Rikkovat sydämiä. Nämä ovat aikuisia miehiä, jotka vaan pelaavat itsekkäästi ja jatkavat loputtomasti etsimistä. Nämä miehet ovat oppineet eron jälkeen pelimiehen kaikki temput ja osaavat olla halutessaan maailman hurmaavimpia. Heille naiset ovat vain sulkia hattuun. He pelkäävät sitoutua, he eivät uskalla antaa tunteille valtaa ja rakastaa oikeasti. Heille on paljon helpompaa vain pelata tunteettomasti. Älä jää roikkumaan tähän miestyyppiin, vaan anna hänen mennä, sinä sait hetkesi hänen kanssaan.

Kärjistimme miestyypit juuri todella suppeasti vain kolmeen ryhmään, mutta näin se nykyaikana menee.

Nykyaikana deittailusta on tehty aikuisten kesken peli. Kierroksessa on yhtäaikaa montakin eri ihmistä. Halutaan vain tapailla, ei viedä sitä suhdetta seurustelun tasolle. Sana parisuhde on kirosana! Miksi siitä sitoutumisesta on tehty niin vaikeaa?

Mistä sitten tietää, että mies on tosissaan suhteesi?

Hän pyytää sinua ensitreffeillä vaikka kahville tai syömään, ei ehdota tapaamista kummankaan kotona. Hän ei halua sänkyysi ensitreffeillä, eikä välttämättä vielä toisillakaan. Hän haluaa tapailla sinua säännöllisesti, eikä keksi tekosyitä. Hän laittaa sinulle viestiä/soittaa, toivottaa hyvää yötä ja huomenta, hän näyttää sinulle, että ajattelee sinua. Jos mies on tosissaan suhteesi, hän malttaa odottaa kyllä. Hän haluaa viettää aikaa kanssasi, lenkkeilen tai vaikka kokaten. Hän pystyy kertomaan sinulle rehellisesti missä on ja kenen kanssa.

Rakkaudella Eve ja Zen-sue

6# Ensitreffeistä suhteeseen (4.2.2019)

Olen miettinyt miksi nykyään on niin vaikeaa päästä siihen parisuhde -statukseen? Tai edes säännölliseen tapailuun vain yhden kanssa.

Ensitreffien ihana jännitys on kivaa ja toiset treffit jännittävät samalla tavalla. Toiset treffit ja uusi tapaaminenhan tarkoittavat, että molemmat ovat jollain tasolla kiinnostuneita toisista. Kolmannet treffit ovat meidän ystäväpiirissä jo jonkinlainen suhde. Se minkälainen suhde on, sen voi kaikki itse määrittää.

Eihän sitä tarvitse heti todellakaan olla varaamassa kirkkoa, mutta onko se reilua ketään kohtaan tapailla aktiivisesti koko ajan useita samaan aikaan?

Minulla lukee omassa deittiprofiilissani, että etsin kumppania tositarkoituksella ja silti joudun usein pettymään, kun miehet etsivätkin vain pelkkää seksiseuraa.

Olisi ihan lottovoitto löytää mies, jonka kanssa jakaa arki ja ajatukset. Joku, jonka kainaloon mennä illalla nukkumaan. Joku, jolle aamulla keittää kahvia ja kokata munakas. Joku, jonka kanssa lenkkeillä ja saunoa, tehdä ruokaa ja juoda lasit viiniä saunan jälkeen.

Olisi unelma, kun olisi joku, jolle sanoa: rakastan sinua!

Kahden vuoden sinkkuilun jälkeen sitä olisi jo niin valmis siihen suhteeseen, parisuhteeseen.

Ei se suhde tarkoita heti yhteenmuuttamista, eikä kihloja. Vaan sitä, että olisi vain se oma rakas. Rakas, jonka kanssa viettää aikaa kun molemmille sopii.

Luotan, että vielä joku päivä mun oven taakse tulee mies joka minut haluaa. Sitä ovikellon soittoa odotellessa elän tätä tylsää sinkkuelämääni.