Blogipäivitykset aikajärjestyksessä

1# Katsoin peiliin (27.12.2018)

Tiedättekö mitä....

 

Olen tänään kuunnellut kolmen ystäväni parisuhdekriisejä. Olen tullut siihen tulokseen, että olen onnellinen juuri näin. Olen oman elämäni herra. Minun ei tarvitse riidellä ja kriiseillä mieheni kanssa, kun sellaista ei ole. Enkä usko että tuleekaan hetkeen. Olen vapaa ja saan nauttia elämästäni. En löydä kuin yhden negatiivisen asian: seksinpuute välillä, mutta sekin on hoidettavissa kyllä.

 

Tapailin ennen joulua aivan ihanaa miestä. Olin mielestäni löytänyt täydellisyyttä hipovan äijän. Hän vastasi vaatimuksiani pelottavan hyvin. Suunnittelimme yhteistä vapaaviikkoa ja olin asiasta aivan innoissani. Otin vapaata töistä ja olin ostanut joululahjojakin. Odotin innolla yhteistä aikaamme, pääsisimme tutustumaan toisiimme rauhassa.

 

Sitten... puhelu myöhään illalla muutti kaiken sekunneissa, hän ilmoitti että juttumme on ohi, hengitykseni pysähtyi ja kyynel vieri poskelle.

 

En voi pakottaa ketään tapailemaan itseäni, enkä pitämään minusta.

 

Koko joulu on mennyt miettien ja pohtien. Olen tehnyt yksin matkan itseeni ja tajunnut, että minun on oltava nyt yksin ja opeteltava rakastamaan itseäni.

 

Olen tästä blogista haaveillut niin pitkään ja koska vuosi 2019 on ihan kohta ovella, nyt on sopiva hetki tämä aloittaa ja purkaa tarinoina koko sinkkuaikani. En kerro miehien nimiä tai kenenkään ikää, enkä paikkakuntia. Tulen kertomaan kaikki minun näkökulmastani ja kuinka olen suhteet kokenut. Kerron myös muusta elämästäni, avoimesti.

 

Ja kun aika on kypsä, menemme näihin asioihin syvemmälle ja kirjoitan niistä kirjan.

2# Tästä kaikki alkoi (1.1.2019)

www.iltalehti.fi/rakkausjaseksiartikkelit

 

Minua haastateltiin Iltalehteen joulukuun alussa.

 

Tässä on itse kirjoittamani teksti jutun pohjalle:

 

Kun erosin aviomiehestäni, ensimmäinen suhteeni oli jo noin kuukausi erosta. Tämä ikäiseni mies on aivan mahtava tyyppi. Hän opetti minulle kaiken seksistä. Päästin ensimmäistä kertaa hänen kanssaan tiikerini irti makuuhuoneessa. Suhteemme tuli kuitenkin aivan liian äkkiä eron jälkeen ja kaikki loppui kyyneliin. Seksiä meillä ei ole ollut kertaakaan sen jälkeen, mutta sain elämääni aivan ihanan ystävän ja olemme edelleen tekemisissä viikoittain, hän on myös tavannut lapseni ja on olkapääni kun maailma välillä kaatuu. Olen hänestä sanonut miehille, joita olen tapaillu vähänkin pidempään.

 

Yhtään ns kännipanoa ei ole, ei myöskään yhtään yhdenillan juttua. Nuorin mies on ollut minua 18 vuotta nuorempi ja vanhin 9 vuotta vanhempi. Kun olen ulkona ystävieni kanssa, en ole ns metsällä. Olen vain silloin pitämässä hauskaa ja tanssimme pilkkuun asti. En raahaa koskaan ketään baarista kotiin, enkä lähde kenenkään mukaan. En tykkää seksistä humalassa.

 

Miehiä olen tavannut deittisovellusten kautta. Parhain näistä on Tinder, koska siinä ei pääse kirjoittamaan kuin vain "mätsätessä". Joissain sovelluksissa voi laittaa viestiä kenelle tahansa, ja tästä en tykkää. Inboxi on aina täynnä dickpickejä ja ehdotuksia. Pahimpia ovat ulkomaalaiset miehet. Kerran taistelin yhden ulkomaalaisen miehen kanssa viesteillä. Hän kehui minut ensin maasta taivaaseen ja suuttui, kun en lähtenyt kahville, syytti rasistiksi. Pidän suomalaisista miehistä, en ole koskaan ollut ulkomaalaisen kanssa.

 

Ystävieni kanssa meillä on rikkomaton sääntö: ei samoja panoja, toisten miehiin, tai exiin ei kosketa. Haluan kirjoitella aluksi tovin. Ehtona tapaamiselle, on puhelimessa puhuminen ensin. Myöskin kuvia haluan vaihtaa. Jos mies lähettää dickpickejä, en lähde edes kahville. Niillä pippelikuvilla ei saa mitään, ihan turhaa lähettelyä.

 

Olen ollut 4 kertaa "toinen nainen". Varattuja miehiä olisi tarjolla koko ajan. Näistä suhteista en ole ylpeä. Miehet valehtelevat todella paljon, saadakseen naisen sänkyyn. Vaimoa haukutaan, avioliitto on kuollut, seksi on tylsää, erosta on jo päätetty, vaimo on lihonut.... Olen päättänyt, etten koske yhteenkään varattuun enää, en vaikka olisi mikä tilanne. Niissä suhteissa saa vain pelkän lutkan maineen.

 

Ensitreffien määrä on aivan huikea. Sovin aina ensin vain kahvista. Jos tyyppi vaikuttaa kivalta, venytän kahvihetkeä ja kysyn onko miehellä(kin) nälkä. Ruuan jälkeen olen kysynyt kumman luona juodaan jälkiruokakahvit. Tämä kaava toistuu monilla sinkuilla. Annan arvoa myös miehille jotka kokkaavat. Usein on tullut vastaan treffeillä miehiä, jotka valehtelevat ikänsä, pituutensa ja ovat laittaneet todella vanhoja kuvia sovellukseensa. Suosittelen oikeasti olemaan rehellinen: tuoreet kuvat, oikeat mitat. Älä ole muuta kuin mitä oikeasti olet.

 

Koko tämän sinkkuaikani, olen ollut kuitenkin jollain tasolla etsimässä sitä parisuhdetta. Tapailusuhteitani on päättynyt pettämisiin, yksi pyöritti neljää naista yhtä aikaa. Moni mies "pelaa" koko ajan tinderiä ja eikä osaa lopettaa. Koko ajan etsitään parempaa ja parempaa. itse olen lopettanut suhteita, koska en ole saanut tunteilleni mitään vastakaikua tai olen tuntenut, että minusta halutaan vain hyötyä. En ole pyykkäri, kokki, äiti tai siivoja miehille. Meillä on myös sääntö, jos mies ei vastaa 72h sisällä, hän on pelannut itsensä ulos pelistä, eikä paluuta ole.

 

Nuoret miehet ovat avoimia ja kokeilunhaluisia seksissä. Vanhemmat usein estoisia ja kaavoihin kangistuneita. Anaaliseksi kiinnostaa nuorempia, kun vanhempien mielestä se on homojen hommaa. Liukkarilla leikkiminen on nuoremmista ihanaa, vanhemmat miehet kysyvät: onko pakko käyttää, etkö muka kostu. Dildo ja penisrengas kuuluvat myös usein seksiin. Eri asennot ja paikat ovat ihana lisämauste. Pitkä esileikki ja koskettaminen ovat tärkeitä. Nuoret miehet haluavat seksiä itseään vanhempien naisten kanssa. Perusteluita ovat: nuoret naiset eivät osaa. He makaavat vain paikallaan. Eivät halua itse, eivätkä anna suuseksiä. Vanhemmat naiset ovat sujut itsensä kanssa ja tietävät miten homma hoituu. Puumat ovat itsevarmoja sekä taitavia.

 

Viimeisin pitkä tapailu minulla oli 13 vuotta nuorempaan mieheen. Seksi oli aivan huikeaa. Vietimme paljon aikaa yhdessä. Urheilimme ja teimme ruokaa. Tapailumme oli sielujen sinfoniaa. Mutta koska hän haluaa perheen ja lapsia, ei ollut enää mitään järkeä viedä suhdetta pidemmälle. Olemme silti hyvissä väleissä ja vaihdamme kuulumisia. Tulemme aina olemaan ystäviä.

 

Minua miellyttää pitkät ja raamikkaat miehet. En tykkää lyhyistä, laihoista tai vatsakkaista. Hygienia on oltava kunnossa. Miehellä pitää olla työpaikka. Olen myös päättänyt, että en edes enää lähde kahville, jos miehellä ei ole lapsia. Itse en halua lisää lapsia. Kaikki miehet ovat olleet komeita, persoonallisia ja silmääni miellyttäviä, ns katseen kestäviä.

 

Tällä hetkellä minulla on tuore orastava suhde 2 vuotta vanhempaan mieheen. En ole tapailut muita samaan aikaan. Kun mätsäsimme, hän herätti heti huomioni. Kun poistin ko. deittisovelluksen, hän oli ainoa mätsi, jolle annoin numeroni ja kerroin poistavani profiilini. Olemme sopineet, että seksiä ei nyt ole muiden kanssa ja katsotaan mihin suhteemme johtaa. Hän saa sukat pyörimään jaloissani ja seksi on parasta, mitä olen koskaan kokenut. Hänen varmat otteensa, äänensä ja jämäkkyytensä saavat minut hulluksi. Hän on rauhallinen ja fiksu, itsevarma ja seksikäs. Meidän kemiamme on käsin kosketeltavissa. Todellakin toivon, että hän olisi minulle se oikea ❤️ Ennätys hänen kanssaan ollut 5h puhelimessa puhumista yhtenä päivänä. Ja kun vihdoin tapasimme, olin aivan myyty jo ensimmäisestä katseesta. Hänen kanssaan minulla ei ole kiire mihinkään, vaan minut on vihdoin vallannut tunne, että hiljaa hyvä tulee. Hänen elämänarvonsa, rehellisyytensä ja romanttisuutensa, sekä tempperamenttinsa kuten myös ote minusta tekevät hänestä vastustamattoman.

 

Ei ole olemassa rakkautta ensisilmäyksellä, on vain himo ja halu. Ensitreffeillä mennään usein sänkyyn. Koska seksi on tärkeä osa suhdetta, jos se ei toimi, suhdetta on turha yrittää jatkaa. Eve

3# Ystävieni kommentteja minusta ja Iltalehden jutusta (7.1.2019)

Ystäväni on melkoinen saalis; fiksu, kaunis, hyvävartaloinen, intohimoinen ja estoton. Hän on myös tunteellinen, eikä pelkää heittäytyä tunteidensa valtaan kivan miehen tavatessaan. Takaiskuista suhderintamalla kuullessani voin vain ihmetellä, että mitä kohtaa ne miehet ei tajua? Ehkä täytyy napata hänet sitten itse. ;)

 

Deittailijana ystäväni on kaikki peliin laittava. Hän antaa kaikkensa siihen hetkeen ja sille henkilölle jonka kanssa on yhteistä kemiaa.

 

Mielestäni aikuinen eronnut nainen on vapaa nauttimaan elämästään seksuaalisesti juuri niin paljon kuin mieli tekee ja näin ystäväni on toiminut. Hän on viettänyt viehättävää ja villiä elämää. Olen nähnyt hänen nauttivan, mutta myös pettyneen. Elämäntilanteemme ystäväni kanssa on jokseenkin sama ja se on helpottanut meitä keskustelemaan asioista niin vapautuneesti, että tiedämme jo mistä toinen nauttii ja mistä ei sekä mikä on miesmaku niin ulkonäöllisesti kuin iältäänkin.

 

Kaikkien seikkailuiden taustalla ystäväni on etsinyt parisuhdetta. Olemme yhdessä pohtinut mistä johtuu, että tapaillut eivät ole johtanut pidempään suhteeseen tai saatikka seurusteluun. Luultavasti vahva alfa nainen eroottisella olemukselta on liian iso purtavaa suomalaiselle miehelle.

 

Deittailija on ikäisekseen kaunis ja seksikäs, hyvä paketti.

 

Kertoisin vähän villimpiä juttuja vielä noin toivoksi eronneelle mut näin se on!

 

Hyvin kirjoitit ja jos mun pitäis kertoa miten sinä deittailet, niin kertoisin samat asiat, eli selkeästi ne välittyy susta myös.

 

Pantava tarakka!!!

 

Mun näkemyksiä siitä, millaisia piirteitä Evessä on: impulsiivinen, omantien kulkija, joka kaipaa läheisyyttä siinä missä meistä jokainen. Se kuinka yksinkertaista noita edellä mainittuja asioita on sovittaa yhteen toisten ihmisten kanssa onkin sitten jo astetta vaikeampi kuvio. Meissä on paljon samaa.

 

Oon seurannut Even elämää sivusta, ystävänä, en deittinä. Ymmärrän naisen tulokulman asioihin ja miehenä on todettava, että joillekin tollainen saattaa olla vähän liian kova pala purtavaksi. Parisuhde harvoin tarjoaa pelkkää ilotulitusta, joten saattaa olla ihan hyvä elää enemmän ilman sitä parisuhdetta.

4# Perfect Match (14.1.2019)

SEKSIBLOGIIN KLIKKAAMALLA TÄSTÄ

 

Ystävyys on asia, jolla on tärkeä merkitys elämässä. Naisen ja miehen välinen ystävyys, sillä on suuri merkitys, kun se onnistuu aidosti. Minulla on ystävänä Jyrki, Escort. Pystyn hänen kanssaan puhumaan todella avoimesti asioista. Joskus ihan pelottaa, kuinka kaksi ihmistä pystyy avaamaan maailmaansa toiselle, ihan kuin olisi henkisesti alastomana toisen edessä. Meidän kahden suhde on sielujen sinfoniaa henkisesti, ei fyysisesti.

 

Olemme puhuneet nykyajan deittailusta. Osa hakee seksiseuraa, kun osa taas oikeaa parisuhdetta. Jotkut molempia. Itse deittailu on helppoa eri sovellusten, seuranhakusivustojen yms. avulla, mutta pysyvän parisuhteen löytäminen on vaikeaa. Sekä miehet että naiset sortuvat deittailussa "shoppailuhimoon"; tapaillaan ja viestitellään samaan aikaan niin monen eri ihmisen kanssa, että ei tahdo itsekään pysyä enää kärryillä. Tuollainen tyyli myös tasapäistää ihmiset, vaikka jokainen on oma ainutlaatuinen itsensä.

 

Jos haluaa vain deittailla, se on ok, mutta jos itse haluaa löytää oikean parisuhteen, täytyy tapailla ihan rauhassa yhtä ihmistä kerrallaan ja kertoa se myös hänelle. Eri sovelluksia ja sivustoja kannattaa käyttää vain ensikontaktin luomiseen; live-tapaaminen mahdollisimman pian, ettei käytettäisi viikkoja tai kuukausia aikaa viestittelyihin vain huomataksemme, että ei ole mitään kemiaa oikeassa elämässä. Ihminen on kokonaisuus, eikä edes valokuvasta voi päätellä, millainen ihminen oikeasti on livenä.

 

 

Tunnemme monia hyvännäköisiä sinkkuja, jotka ovat olleet sinkkuja pitkään. Peruskuviohan on se, että jos henkilö kiinnostaa sinua, hän ei ole kiinnostunut sinusta ja päinvastoin. Tarjontaa on niin paljon ja deittailukumppanin vaihtaminen niin helppoa, että on ihme, jos joku parin itselleen löytää. Usein halutaan katsoa, että jos nurkan takana olisi vielä joku parempi tarjolla. Tuollaista emme miellä aikuisten ja kypsien ihmisten toiminnaksi. Meidät hurmataan olemalla deiteillä lämmin, romanttinen ja läsnä, avoin oma itsensä. Kaikenlainen sarjahommilta haiskahtava on ehdoton turn off.

 

Jyrki ei lähde arvailemaan seksikumppaniensa määrää. Hän yritti joskus laskea, mutta aina tuli vähän myöhemmin mieleen laskuista poisjääneitä. Voisi todeta, että riittävästi. Pakosta hän ei tarvitsisi enää yhtään uutta seksikumppania, vaan yksi, monipuolisesta seksistä pitävä nainen riittäisi. Toisaalta on aina mukava saada tutustua uuteen ihmiseen, kurkistaa hänen elämäänsä ja saada olla osa hänen seksielämäänsä. Hän harrastaa hyvin harvoin työn puolesta pelkkää seksiä. Kyse on usein pidemmästä tapaamisesta, jossa keskustellaan, ollaan lähekkäin ja tietenkin harrastetaan hyvää ja estotonta seksiä.

 

Nähdään treffeillä.        Teidän Eve ja Jyrki ❤

5# Miestyypit nykyaikana (21.1.2019)

Me jakaisimme miehet kolmeen kategoriaan:

1. Miehet jotka eivät ole koskaan saavuttaneet parisuhdetta.

He ovat usein itsekkäitä ja lapsettomia. Heidän kanssaan on melkein turhaa kenenkään äiti-ihmisen lähteä deittaamaan vakavasti. Näiden miesten elämä koostuu vahvasti usein omista menoista ja harrastuksista. He eivät välttämättä edes tiedä mitä on oikea rakkaus ja välittäminen. Mitä vanhempi ko. miestyyppi on, sitä vahvemmin hän on vain oman elämänsä herra, ja heillä voi olla vaikeaa ottaa muita huomioon. Tällaisen miehen tapaaminen ja deittailusta parisuhteeseen saaminen on saavutus ja työ. Mieti onko miehestä edes suhteeseen kanssasi, vai tuhlaatko vain aikaasi.

2. Parisuhteen saavuttaneet miehet.

He ovat onnellisesti tasapainoisessa parisuhteessa, rakastaen vaimoaan ja perhettään. Nämä mahtavat isi-ihmiset pitävät perheestään huolta ja perhe on heille kaikista tärkein.

3. Parisuhteen saavuttaneet miehet, jotka pettävät.

He ovat pettyneet liitossa, heidät on petetty tai he ovat itse pettäneet ja tämä on johtanut eroon. He eivät osaa pysähtyä suhteeseen enää. Jatkavat etsimistä koko ajan. Rikkovat sydämiä. Nämä ovat aikuisia miehiä, jotka vaan pelaavat itsekkäästi ja jatkavat loputtomasti etsimistä. Nämä miehet ovat oppineet eron jälkeen pelimiehen kaikki temput ja osaavat olla halutessaan maailman hurmaavimpia. Heille naiset ovat vain sulkia hattuun. He pelkäävät sitoutua, he eivät uskalla antaa tunteille valtaa ja rakastaa oikeasti. Heille on paljon helpompaa vain pelata tunteettomasti. Älä jää roikkumaan tähän miestyyppiin, vaan anna hänen mennä, sinä sait hetkesi hänen kanssaan.

Kärjistimme miestyypit juuri todella suppeasti vain kolmeen ryhmään, mutta näin se nykyaikana menee.

Nykyaikana deittailusta on tehty aikuisten kesken peli. Kierroksessa on yhtäaikaa montakin eri ihmistä. Halutaan vain tapailla, ei viedä sitä suhdetta seurustelun tasolle. Sana parisuhde on kirosana! Miksi siitä sitoutumisesta on tehty niin vaikeaa?

Mistä sitten tietää, että mies on tosissaan suhteesi?

Hän pyytää sinua ensitreffeillä vaikka kahville tai syömään, ei ehdota tapaamista kummankaan kotona. Hän ei halua sänkyysi ensitreffeillä, eikä välttämättä vielä toisillakaan. Hän haluaa tapailla sinua säännöllisesti, eikä keksi tekosyitä. Hän laittaa sinulle viestiä/soittaa, toivottaa hyvää yötä ja huomenta, hän näyttää sinulle, että ajattelee sinua. Jos mies on tosissaan suhteesi, hän malttaa odottaa kyllä. Hän haluaa viettää aikaa kanssasi, lenkkeilen tai vaikka kokaten. Hän pystyy kertomaan sinulle rehellisesti missä on ja kenen kanssa.

Rakkaudella Eve ja Zen-sue

6# Ensitreffeistä suhteeseen (4.2.2019)

Olen miettinyt miksi nykyään on niin vaikeaa päästä siihen parisuhde -statukseen? Tai edes säännölliseen tapailuun vain yhden kanssa.

Ensitreffien ihana jännitys on kivaa ja toiset treffit jännittävät samalla tavalla. Toiset treffit ja uusi tapaaminenhan tarkoittavat, että molemmat ovat jollain tasolla kiinnostuneita toisista. Kolmannet treffit ovat meidän ystäväpiirissä jo jonkinlainen suhde. Se minkälainen suhde on, sen voi kaikki itse määrittää.

Eihän sitä tarvitse heti todellakaan olla varaamassa kirkkoa, mutta onko se reilua ketään kohtaan tapailla aktiivisesti koko ajan useita samaan aikaan?

Minulla lukee omassa deittiprofiilissani, että etsin kumppania tositarkoituksella ja silti joudun usein pettymään, kun miehet etsivätkin vain pelkkää seksiseuraa.

Olisi ihan lottovoitto löytää mies, jonka kanssa jakaa arki ja ajatukset. Joku, jonka kainaloon mennä illalla nukkumaan. Joku, jolle aamulla keittää kahvia ja kokata munakas. Joku, jonka kanssa lenkkeillä ja saunoa, tehdä ruokaa ja juoda lasit viiniä saunan jälkeen.

Olisi unelma, kun olisi joku, jolle sanoa: rakastan sinua!

Kahden vuoden sinkkuilun jälkeen sitä olisi jo niin valmis siihen suhteeseen, parisuhteeseen.

Ei se suhde tarkoita heti yhteenmuuttamista, eikä kihloja. Vaan sitä, että olisi vain se oma rakas. Rakas, jonka kanssa viettää aikaa kun molemmille sopii.

Luotan, että vielä joku päivä mun oven taakse tulee mies joka minut haluaa. Sitä ovikellon soittoa odotellessa elän tätä tylsää sinkkuelämääni.

7# Läheisyyden tärkeys (25.2.2019)

Koskettaminen ja läheisyys suhteessa ovat todella tärkeitä.

Haluamme kaikki läheisyyttä, hellyyttä, huomiota, rakkautta ja koskettamista. Tutki kumppanisi kehoa. Tee se sormillasi, huulillasi ja katseellasi. Anna tunne, että hän on haluttava ja kaunis.

Ennen seksiä lämmitä ja kiihota pitkään. Kiusaa kunnolla. Hiero vaikka hellästi.

Kukaan ei halua olla kenellekään pelkkä pano. Rakastele häntä pitkään, ole yhtä hänen kanssaan kun rakastelette.

Tutustu hänen kehoonsa ja opettele tietämään mistä hän pitää. Suutele pitkään joka paikkaan ja tunnustele kielelläsi ja sormillasi. Voit olla varma, että hän tekee tämän kaiken myös sinulle. Hänkin haluaa tutustua sinun kehoosi. Hänkin haluaa tietää mistä pidät.

Voitte käydä yhdessä vaikka saunassa ja suihkussa. Voitte pestä toisenne ja koskettaa toisianne hellästi. Pitäkää tätä osana esileikkiä. Itse seksikin on paljon parempaa, kun molemmat olette puhtaita.

Älä lähde heti seksin jälkeen pesulle, vaan ota kainaloosi ja anna hellyyttä, koska silloin tarvitsee sitä eniten. Seksi on asia, jossa olet toisen ihmisen edessä alasti, niin henkisesti kuin fyysisestikin. Seksi on parhaimmillaan sielujen sinfoniaa ja orgasmin jälkeen, kun keho vielä hieman vapisee ja palautuu pikku hiljaa, juuri silloin tarvitsee läheisyyttä.

Suhteessa myös pelkkä läheisyys ilman seksiä on tärkeää. Kosketus ohimennen, kaunis kehu tai vain katse arjen keskellä riittää. Illalla nukahtaminen rakkaan kainaloon on tärkeää, älä käännä selkää ja aloita kuorsausta.

Mitä pidempi parisuhde, sitä vaikeampi voi olla pitää kipinää yllä. Hyvässä suhteessa molemmat osaavat ottaa toisen huomioon ja pitävät huolta, että molemmilla on hyvä olla.

Emmekä saa unohtaa uskollisuutta! Vaikka kukaan ei voi olla täydellinen, niin hyvä kumppani on uskollinen ja kunnioittaa rakastaan ❤

Rakkaudella Eve

PS. Elämä ei ole pelkkää seksiä ja shampanjaa, mutta siihen tulisi pyrkiä.

8# Elämää eron jälkeen (13.8.2019)

"Mä haluan eron" , tuo lause on pyörinyt päässäsi jo pitkään. Olet harjoitellut sen sanomista, miettinyt missä ja milloin sen sanot. Sitä ei ole helppoa välttämättä puolisolle sanoa. Ei ole koskaan oikeaa hetkeä kertoa sitä. Se on vaan sanottava jossain kohtaa ja pilattava vaikka ihana perhesunnuntai.

Sanomisen jälkeen olo on helpottunut. Ensin soitto ystäville, "mä uskalsin vihdoin tehdä sen". Ystäväni Aune oli miettinyt asiaa mielessään jo kolme vuotta, kanssani hän oli puhunut asiasta vuoden, eli päätöstä ei todellakaan tehty hetken mielijohteesta.

Päätöksen jälkeen vedät hetken happea ja alat miettimään tulevaa. Kuka muuttaa, miten lapset, lemmikit, myydäänkö talo, mitä sukulaiset ja työkaverit sanovat, miten omaisuus jaetaan. Mahdottoman paljon kysymyksiä, joihin vain aika antaa vastauksen. Töistä saat varmaan sairaslomaa, jotta pääset pahimman yli.

YSTÄVÄT! He kannattelevat sinua kaikista pahimman yli. Mikään ei korvaa yökyläilyä ystävänluona, terapiajuttelua ja lasi viiniä. Erotilanteessa ystävyydet punnitaan, kuka jää tueksi ja kuuntelee. Kuka kääntää selän. Keneen voit luottaa ja kenelle puhua. Turhanpäiväisiä utelijoita ja hyvänpäiväntuttujakin kiinnostaa juuri nyt kaikki sun asiat, vaikka viimeisinä vuosina on vain ohi mennen moikattu kaupan hedelmätiskillä.

Ensimmäiset viikot eropäätöksen jälkeen kuljet sumussa. Et muista syödä ja nukut huonosti. Et kehtaa katsoa tulevaa ex-puolisoasi edes silmiin, rikoit ydinperheen. Ei ole enää meitä.

Kun eropaperit on allekirjoitettu, asumisista päätetty, lasten asioista päätetty, omaisuus jaettu ja muut käytännön asiat hoidettu, olet kulkenut läpi lihamyllystä. Olet henkisesti revitty rikki. Tästä ainoa suunta on ylöspäin.

Uusi koti, omat rutiinit ja erilainen elämä vievät aikaa tottua.

Nyt pitäisi aloittaa se sinkkuelämä.

Opettele olemaan yksin, opettele rakastamaan itseäsi. Rentoudu omalla ajalla ja lapsivapailla. Tee asioita joista pidät. Jatka niiden asoiden parissa, joista luovuit, kun sinusta tuli äiti. Tee niitä asioita, jotka saavat hymyn huulillesi.

Kokemuksen syvällä rintaäänellä

Teille, eronneet ja siitä selvinneet

Eve & Aune 😘

9# S E K S I (26.10.2019)

Kuinka tärkeää seksi meille on? Minä myönnän omalta osaltani, että se on. Ja sen pitää olla hyvää. Tässäkin asiassa kuitenkin laatu korvaa määrän.

Kun tutustun uuteen mieheen, näen melkein heti onko hän sellainen, että juttu jää kaveritasolle, vai haluanko tuon miehen kanssa muuta. Kohtaako kemiat, entä huumori. Siksi en hyppää heti sänkyyn, vaan haluan tutustua. Pitää tulla se tunne, että haluan tuota miestä. Lisäksi olen huomannut, että minulle on ajan myötä muodostunut vahva miesmaku: pitkä, lihaksikas ja kalju. Tämä miestyyppi kiinnittää huomioni herkimmin.

Mietin mielessäni millaista olisi rakastella tuon ihmisen kanssa. Miltä hänen huulensa tuntuvat, kun suutelemme. Miltä hänen kätensä tuntuisivat ihollani. Leikin ajatusleikkiä päässäni.

Kerron teille yhden mieleen jääneen kohtaamisen:

Tapasin miehen Facebookissa, hän laittoi minulle kaveripyynnön. Kysyin mistä tunnemme ja hän vastasi, "Toivottavasti ei vielä mistään." Ensin mietin, miten tyhmä voi mies olla, kuvissa se oli myös ruma. Eli ensireaktioni oli: Tyhmä ja ruma! Hetken kirjoiteltuamme, sovimme kahvit. Olin ollut jo 2 kk:tta selibaatissa, niin ajattelin katsoa tämän tyypin. Hän veikin mut syömään ja nämä treffit kestivät lopulta 9 tuntia. Kun tapasimme livenä, ei se ollutkaan niin sikaruma, vaan vastassa olikin pitkä lihaksikas, kalju ja jäätävän kiltti ja hellä mies. Ja olihan se söpö, sen hymy sulatti minut. Kanapihviäni ammentaessa mietin koko ajan miltä tuntuisi, jos tuo karju nappaisi olalle ja kantaisi makkariin, nykyään tiedän sen. Tiedättekö kuinka kiihottavaa on, kun sinua 20cm pidempi ja 50kg painavampi lihaskimppu ottaa kiinni ja nostaa kuin höyhentä? Toisilla treffeillä menimme lenkille ja teimme ruokaa. Vietimme siis aikaa yhdessä ja tutustuimme toisimme ihmisinä, ennen kuin mitään muuta tapahtui. Ja näinhän se pitääkin mennä. Ensisuudelma oli juuri sellainen kuin odotin, hellä ja pehmeä.

Seksi hänen kanssaan oli juuri sitä laadukasta. Hänellä ei ollut kiire tyydyttää itseään. Esileikki oli pitkä ja kiihottava. Saunoimme pitkään ja joimme lasit viiniä. Hän kiusasi minua ja piti huolen, että varmasti ehdin hommaan mukaan. Suuseksiä, eri asentoja, taukoja. Olen aina haaveillut käsiraudoista, mutta hänen otteensa minusta heittivät tämän fantasian romukoppaan. Hänen otteensa minusta olivat jotain sellaista, ettei siinä tarvinnut käsirautoja, eikä muitakaan sitomisvälineitä. Harrastimme seksiä koko yön. Aamulla hän herätti minut suudelmilla ja rakasteli minua hellästi hitaasti pitkään, taisi olla ensimmäinen kerta seksiä hänen kanssaan lähetyssaarnaaja-asennossa. Voi luoja miten iso kalu hänellä oli aamuseisokissa! Aamukahvit suihkun jälkeen hänen lämpimässä kainalossaan olivat kuin kirsikka kakun päällä.

Olen huomannut, että jokaiselta uudelta seksikumppanilta oppii jotain uutta tai itse opettaa toiselle. Jokaisen kanssa se on aina erilaista, omalla tavallaan. Eli joskus se seksi vaan menee "opetusministeriön piikkiin".

Ei ole mitään väliä kuinka monta seksikumppania on ollut. Itseasiassa mitä vähemmän, sen parempi. Yksi hyvä riittää. Ja irtosuhteissahan me muistamme aina käyttää kondomia!

Pitkissä parisuhteissa haastavinta varmaan on pitää se kipinä yllä vuodesta toiseen. Oma näkökantani tähän on, että olen saaut huomattavasti avoimempaa, rajumpaa, parempaa seksiä eroni jälkeen.

Tärkeintä on kuitenkin, että me löydämme sen oma tyypin. Tyypin joka saa sut nauramaan, joka rakastaa sinua ja suutelee niin, että varpaissa tuntuu.

Rakkaudella teille kaikille Eve 💋

PS. Tarinan miestä ei vahingoiteta seksimme aikana ja häneltä on lupa kertoa tämä tarina

10# Parisuhde (23.1.2020)

Kohta tulee vuosi siitä, kun lähdin kivan miehen kanssa ensitreffeille, jotka johtivat 3 päivää kestäville toisille treffeille ja siitä suoraan suhteeseen.

On ollut kyllä haastava vuosi hänen kanssaan, koska elämme etäsuhteessa. Näemme välillä viikon tai sitten emme näe jopa kahteen kuukauteen. Tämä on haastavaa. Mutta olen opetellut nauttimaan siitä vapaudesta ja omasta ajasta, minkä tämä parisuhde minulle suo.

Ihanaa tutustua uuteen ihmiseen ja opetella elämään sinkkuvuosien jälkeen niin, että nyt pitää ottaa kumppani huomioon. Meillä onkin ollut suuria yhteentörmäyksiä ja riitoja, kun sovitellaan asioita yhteen. Kaksi omiin tapoihinsa tottunutta, molemmat pitkään sinkkuina olleina, kun etsii sitä yhteistä polkua, se ei ole helppoa. Suhteet jotka solmitaan aikuisiällä eivät välttämättä ole helppoja, koska jokainen meistä tuo siihen uuteen suhteeseen paloja menneisyydestä. Ja sitten kun niitä palasia yritetään sovittaa yhteen, kaikki eivät välttämättä edes sovi, vaikka kuinka yrität.

Yhden asian olemme mieheni kanssa tässä suhteessa pakosta oppineet: kompromissi. Voi luoja miten vaikeaa joskus on tulla edes hieman vastaan, mutta sitten kun sen tekee ja huomaa miten toinen on siitä kiitollinen, se palkitsee. Pitää myös muistaa, että juna kulkee molempiin suuntiin! Vastavuoroisuus ja kommunikointi ovat ne elementit, joilla rakennetaan uusperhettä. Opetellaan kaikki tämän uusperheenjäsenet tuntemaan toisemme ajan kanssa rauhallisesti.

Olen todennut, että se parisuhde on tahtotila "minä haluan olla tuon ihmisen kanssa yhdessä" , se on myös halu rakastaa! Ja kyllä, sitä minä juuri tuon miehen kanssa haluan, olla ja rakastaa.

Mietin, että tuleeko tästä minun "seksiblogista" nyt sitten perhe-elämää ja parisuhdetta tihkuvaa tekstiä, ja päätin että ei muuten tule. Mieheni ei kaipaa julkisuutta, kuten en minäkään, joten kirjoitellaan jatkossakin niitä sinkku, tapailu, seksi ja muita juttuja menneisyydestä. Vannon, että niitä kertomattomia asioita on ja paljon.

Ja jos aiheet loppuvat itseltäni, niin ainahan voi viettää viini-illan ja haastatella villiä sinkkuystävää ja kirjoittaa sen pohjalta.

Rakkaudelle

                             Eve 😘

PS. Pidetään huolta, että sitä taivaallisen hyvää seksiä saa myös siinä parisuhteessa, pidetään kipinä yllä ja nautitaan. Pitkässä parisuhteessa on aikaa tutustua kumppaniin ja uskaltaa koko ajan enemmän ja enemmän kertoa toiveista ja fantasioista. Oma tuttu ja turvallinen kumppani on juuri minulle sitä mitä haluan ja mitä minä elämältä nyt sain.

11# Kun oli aika luovuttaa (20.5.2020)

Koko alkuvuosi on ollut kauheaa myllerrystä, enkä ole siksi kirjoittanut mitään pitkään aikaan.

Mutta nyt, just nyt, minulle tuli tunne, että on ihan pakko "oksentaa" tekstiä ulos.

Istun yksin kodissani, minun omassa kodissani. Juuri näin, ei sen pitänyt olla minun koti, vaan meidän. Mutta tähän on tultu.

Opin lopputalvesta sen, koska on oikeasti oikea aika päästää irti ja luovuttaa. Ei ole heikkoutta niin tehdä, vaan viisautta. Annoin vuoden kestäneelle suhteellemme aivan kaiken ja liikaa. Onneksi ymmärsin itse missä se rajaa menee ja tein vaikean ratkaisun ja lopetin suhteen. Jos suhteemme olisi vielä jatkunut, olisin kuollut siinä henkisesti. Mutta pystyn nyt jälkikäteen sanomaan rehellisesti, että kaikkeni tein ja annoin. Se ei riittänyt sille toiselle ja minun oli pakko mennä.

Hyvän, tasapainoisen ja toimivan parisuhteen perusta on kunnioitus ja luottamus. Kumpikaan osapuoli ei ole johtaja ja toinen alamainen. Jokaisessa parisuhteessa joudutaan tekemään kompromissejä ja myötäilemään toista vuorotellen.

Hyvässä suhteessa puhutaan avoimesti ja käsitellään asiat yhdessä, saman pöydän ääressä. Toimivassa parisuhteessa otetaan molempien tarpeet huomioon tasapuolisesti. Hyvässä ja toimivassa parisuhteessa ennakoidaan, opetellaan ajattelemaan asioita kumppanin kannalta. Eli asetutaan sen oman kumppanin asemaan. On perusluonteesta kiinni, osaako ja haluaako ajatella asioita toisen näkökannasta. Tämä on toisen tuntemista ja kaikki lähtee avoimuudesta ja rakkaudesta.

Nyt kun kesä on ihan aluillaan ja hengitän vapaasti, tunnen suurta iloa ja onnea. Selvisin ja olen vahvempi, kuin ikinä ennen. Olen oppinut miten siinä parisuhteessa oikeasti pitää olla ja toista kohdella. Olen oppinut elämästä niin paljon uutta.

Ja sitten se syy, miksi on niin hemmetin ihanaa olla just nyt: mies... Jep jep. Eli juuri kun lanseerasin kaveripiirissä #sinkkukesä2020 alkaneeksi ja aijoimme viettää villin vapun, mun vappuheilasta tulikin pysyvä elementti elämääni. Tai oikeastaan juttumme tämän gorillan kanssa alkoi jo ennen vappua.

Kun olimme tunteneet viikon, huomasin ihastuneeni ja jouduin pysähtymään. Minun oli pakko hetki miettiä, olenko valmis uuteen suhteeseen. Mutta annoin sille tunteelle vallan ja luvan viedä. Enkä ole katunut kertaakaan.

Et koskaan voi tietää kuinka kauan suhde kestää, se voi olla viikon, vuoden, loppuelämän tai jotain siltä väliltä. Ota riski ja anna mennä. Ei ole mitään menetettävää.

Jokainen suhde opettaa meille elämää ja elämästä. Älkää katuko niitä menneitä suhteita, vaan ammentakaa niistä jokaisesta asioita tulevaan, jotta kasvatte ihmisenä ja olette viisaampia.

Rakkaudella teidän

                                      Eve 💋

PS: Elämä on elämistä varten. Tee virheitä ja erehdy, mutta opi niistä kerrasta, älä toista.