Rakkaudella...

10# Parisuhde (23.1.2020)

Kohta tulee vuosi siitä, kun lähdin kivan miehen kanssa ensitreffeille, jotka johtivat 3 päivää kestäville toisille treffeille ja siitä suoraan suhteeseen. 

On ollut kyllä haastava vuosi hänen kanssaan, koska elämme etäsuhteessa. Näemme välillä viikon tai sitten emme näe jopa kahteen kuukauteen. Tämä on haastavaa. Mutta olen opetellut nauttimaan siitä vapaudesta ja omasta ajasta, minkä tämä parisuhde minulle suo. 

Ihanaa tutustua uuteen ihmiseen ja opetella elämään sinkkuvuosien jälkeen niin, että nyt pitää ottaa kumppani huomioon.  Meillä onkin ollut suuria yhteentörmäyksiä ja riitoja, kun sovitellaan asioita yhteen.  Kaksi omiin tapoihinsa tottunutta, molemmat pitkään sinkkuina olleina, kun etsii sitä yhteistä polkua, se ei ole helppoa. Suhteet jotka solmitaan aikuisiällä eivät välttämättä ole helppoja, koska jokainen meistä tuo siihen uuteen suhteeseen paloja menneisyydestä. Ja sitten kun niitä palasia yritetään sovittaa yhteen, kaikki eivät välttämättä edes sovi, vaikka kuinka yrität. 

Yhden asian olemme mieheni kanssa tässä suhteessa pakosta oppineet: kompromissi. Voi luoja miten vaikeaa joskus on tulla edes hieman vastaan, mutta sitten kun sen tekee ja huomaa miten toinen on siitä kiitollinen, se palkitsee. Pitää myös muistaa, että juna kulkee molempiin suuntiin! Vastavuoroisuus ja kommunikointi ovat ne elementit, joilla rakennetaan uusperhettä. Opetellaan kaikki tämän uusperheenjäsenet tuntemaan toisemme ajan kanssa rauhallisesti. 

Olen todennut, että se parisuhde on tahtotila "minä haluan olla tuon ihmisen kanssa yhdessä" , se on myös halu rakastaa!  Ja kyllä, sitä minä juuri tuon miehen kanssa haluan, olla ja rakastaa. 

Mietin, että tuleeko tästä minun "seksiblogista" nyt sitten perhe-elämää ja parisuhdetta tihkuvaa tekstiä, ja päätin että ei muuten tule. Mieheni ei kaipaa julkisuutta, kuten en minäkään, joten kirjoitellaan jatkossakin niitä sinkku, tapailu, seksi ja muita juttuja menneisyydestä. Vannon, että niitä kertomattomia asioita on ja paljon.

Ja jos aiheet loppuvat itseltäni, niin ainahan voi viettää viini-illan ja haastatella villiä sinkkuystävää ja kirjoittaa sen pohjalta. 

Rakkaudelle

                                                   Eve  😘

 

PS. Pidetään huolta, että sitä taivaallisen hyvää seksiä saa myös siinä parisuhteessa, pidetään kipinä yllä ja nautitaan. Pitkässä parisuhteessa on aikaa tutustua kumppaniin ja uskaltaa koko ajan enemmän ja enemmän kertoa toiveista ja fantasioista. Oma tuttu ja turvallinen kumppani on juuri minulle sitä mitä haluan ja mitä minä elämältä nyt sain.


Ennen kuin tuomitset minut, astu kenkiini ja kävele elämää, jota elän ja jos pääset yhtä pitkälle kuin minä, voit ehkä nähdä kuinka vahva todella olen.